Process Instruments
Nytt produktprogram för vätskeanalys

Nu introducerar vi ett nytt program från Process Instruments i England. CRIUS®4.0 är ett avancerat IOT mätinstrument som erbjuder anslutning av upp till 16 sensorer.  Robusta sensorer med flera olika lösningar för rengöring ingår i det  breda sortimentet.

 

Instrument CRIUS 4.0 för vätskeanalys

CRIUS®4.0 är ett avancerat IOT mätinstrument som erbjuder många möjligheter
Upp till 4 konfigurerbara sensoringångar; 4-20mA, 4-20mA loop, 0-2 VDC, +/- 1200 mV för pH, ORP eller ISE, PT100, puls och Modbus. Utbyggbar till 16 ingångar. Oanvända ingångar kan användas som utgångar. Upp till 8 digitala ingångar, utbyggbar till 32

Process Instruments erbjuder ett brett urval av sensorer. Många av sensorerna har, som standard, inbyggd renspolningsfunktion. Alternativt erbjuds renspolningsfunktioner som tillval, både för neddoppning och in-linemätning.
Det finns ett brett urval av armaturer för genomströmning, in-line eller neddoppning.

Tillbehör Autoflush system för vätskeanalys

Idén med AutoFlush är enkel och effektiv. Efter en användardefinierad tidsperiod rinner provet bort och sensorn och sensorhuset spolas med rent vatten. Vatten spolar hela insidan av sensorhuset och tar bort all ansamling av fasta partiklar till avloppet. Den upprepade spolningen av höljet och sensorn hjälper till att förhindra ansamling av fasta partiklar och förlänger på så sätt sensorns livslängd och minskar underhållet.

CRIUS®4.0 är den första vattenanalysatorn som använder MQTT som kommunikationsprotokoll för fjärråtkomst. MQTT gör att mycket små datapaket kan överföras mycket ofta. I kombination med kraften i CRIUS®4.0 tillåter detta visning av live data. Att använda MQTT innebär att kommunikationen med CRIUS®4.0 är snabb, billig, pålitlig och säker. Tvåvägs fjärråtkomst uppnås genom att använda LAN (lokalt nätverk) eller genom att använda ett inbyggt 3G- eller 4G-modem.

Kontaktperson

Mikael Karlsson
VD, Försäljning Norr/Export
Joakim Nordén
Försäljning Mellan
Filip Börjesson
Försäljning Öst
Daniel Magnusson
Försäljning Syd
Marcus Herke
Försäljning Väst