Fokus på kvalitet sedan 1968

Sedan PAAB grundades 1968 har vi hjälpt våra kunder med processautomation och processinstrumentering inom industri- och miljöapplikationer. Målmedvetet har vi satsat på högsta kvalitet och det senaste inom mättekniken vilket resulterat i att vi kan erbjuda flexibla och effektiva lösningar till konkurrenskraftiga priser. För oss är kvalitet även god service. Tack vare lång erfarenhet och bred kunskap inom processindustri och VA, har vi möjlighet att finnas med er hela vägen, i utförande av projektering, installation, idrifttagning och vid service av våra produkter.

Vårt breda produktprogram omfattar både egna produkter och agenturprodukter som återfinns inom de flesta processindustrier, mineralindustrier, infrastrukturprojekt, vattenrening och utsläppskontroller. Vi erbjuder applikationslösningar för bland annat tryck, flöde, temperatur, vätskeanalys, skumdetektering, ställdon och trådlös signalöverföring.

Sedan 2014 ingår PAAB Tekno Trading AB i Scancast Holding koncernen.

Service hela vägen

Vi tar alltid ett helhetsansvar för våra åtaganden. Vår målsättning är att bemöta dig som kund på ett professionellt, sakkunnigt och serviceinriktat sätt. Förutom vårt breda produktsortiment erbjuder vi projektering, installation, idrifttagning och service av våra produkter och lösningar.

Våra produkter

Kontaktperson

Joakim Nordén
Försäljning Mellan
Leif Djärv
Försäljning Väst
(Sjukskriven tillsvidare, kontakta Marcus Herke för Försäljning Väst)
Filip Börjesson
Försäljning Öst
Mikael Karlsson
VD, Försäljning Norr/Export

Skicka ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt

Kontakta oss