Drivs du av att göra lyckade affärer och hållbara relationer? Då har vi på PAAB rätt tjänst för dig. Sök rollen som teknisk säljare hos oss!

 

Om tjänsten

Vi expanderar och söker nu efter en teknisk säljare till Stockholmsområdet och östra Sverige. I denna tjänst kommer du att ha en nyckelroll i vårt bolag genom att du driver och bearbetar försäljningen till våra befintliga och nya kunder inom din region. Som säljare ansvarar du för de tekniska och kommersiella diskussionerna som uppstår med dina kunder, samt att du aktivt marknadsför PAABs mätinstrument och lösningar. Hos oss kommer du att få möjlighet att ansvara för en marknad med stor potential.

Våra kunder befinner sig bl.a. inom processindustri, VA och miljö, infrastruktur och stenmaterialindustri. Därför förutsätter vi att du har ett systemtänk, förstår helheten och har god kännedom om våra produkter för att uppfylla våra kunders önskemål och behov. Vi söker dig som är en kunnig problemlösare och som tror på att de bästa affärerna görs ute hos kund.

Vi erbjuder dig en roll i ett stabilt bolag med stora tillväxtplaner. Hos oss får du vara med och bidra på riktigt! Tjänsten är placerad i Stockholm med omnejd och du kan utgå hemifrån eller från vårt kontor i Bromma.

 

Arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter

 • Helhetsansvar för hela säljprocessen
 • Utveckla affärsmöjligheter inom befintliga och nya kundsegment
 • Bygga upp goda, hållbara och långsiktiga relationer
 • Aktivt besöka befintliga och nya kunder i området
 • Erbjuda tekniskt optimala lösningar
 • Administrativt ansvar vilket inkluderar bland annat rapportering, säljstödprogram, order och inköp.

 

Om dig

Vi söker dig som har

 • Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande
 • Erfarenhet från automationsbranschen, exempelvis mät, styr och regler
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
 • B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Försäljningserfarenhet

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper

 • Du är självgående och driver ditt arbete framåt med stor entusiasm
 • Du är en strukturerad och noggrann person vilket präglar ditt arbete. Du låter inget falla mellan stolar och ser alltid till att kunden får korrekt produkt levererad
 • Du har ett lösningsfokuserat förhållningsätt och sätter alltid kundens behov främst
 • Du är relationsbyggande och motiveras av att göra lyckade affärer

 

Om oss

Sedan PAAB grundades 1968 har vi hjälpt våra kunder med processautomation och processinstrumentering inom industri- och miljöapplikationer. Målmedvetet har vi satsat på högsta kvalitet och det senaste inom mättekniken vilket resulterat i att vi kan erbjuda flexibla och effektiva lösningar till konkurrenskraftiga priser. För oss är kvalitet även god service. Tack vare lång erfarenhet och bred kunskap inom processindustri och VA, har vi möjlighet att finnas med er hela vägen, i utförande av projektering, installation, idrifttagning och vid service av våra produkter.

Vårt breda produktprogram omfattar både egna produkter och agenturprodukter som återfinns inom de flesta processindustrier, mineralindustrier, infrastrukturprojekt, vattenrening och utsläppskontroller. Vi erbjuder applikationslösningar för bland annat tryck, nivå, flöde, temperatur, fukt, vätskeanalys, silosäkerhetssystem med mera.

Sedan 2014 ingår PAAB Tekno Trading AB i Scancast Holding koncernen.

 

Om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset där alla rekryteringskonsulter är certifierade enligt DNVsstandard samt arbetar med fördomsfri rekrytering. Med hjälp av kapacitetstester och personprofilanalyser genomför Testhuset en objektiv bedömning på hur du kan komma att hantera dina nya arbetsuppgifter hos oss och samtidigt minimera risken för diskriminering och särbehandling.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Safia Jaouhari på telefon 073-501  81 78 eller Johanna Högeryd på telefon 072-310 29 72.

Välkommen in med din ansökan. Urvalet sker löpande.

Nyheter