MUT7000
Batterimatad magnetisk induktiv flödesmätare med Bluetooth-kommunikation

En nyhet i vårt sortiment av flödesmätare är MUT7000 som är en batteridriven och 12V matad elektromagnetisk flödesmätare med Bluetooth-kommunikation.

MUT7000 är en kompakt batteridriven och 12V matad elektromagnetisk flödesmätare. Tillverkad av mycket resistent polymer, förstärkt med 60 % nylon, är mätaren den perfekta lösningen för läckagedetektering och trycksatta system. Den robusta och samtidigt lätta flödesmätaren möjliggör nedgrävning eller användning i översvämmade områden. Vid batterimatning varar batterierna upp till 10 år. Elektrod för detektering av tomt mätrör, inbyggd datalogger, pulsutgång samt Modbus RTU är standard.

Ett beröringsfritt Bluetooth-interface tillåter kommunikation på över 10 m avstånd. Användaren kan enkelt konfigurera och ändra inställningar på flödesmätaren via Mag-Net appen. Via appen kan användare se loggfiler på sin smarta telefon/surfplatta och ladda ner som CSV-fil.

Victualic, rillade OGS-anslutningar, gör flödesmätaren kompatibel men nästan alla installationer. Flänsadaptrar för alla typer av standarder finns även att tillgå.

Tack vare den optimerade flödesprofilen kan MUT7000 installeras praktiskt taget var som helst utan raksträckor.
Mätröret är speciellt utformat för att möjliggöra en stabil mätning även vid de lägsta flödeshastigheterna och upprätthålla en försumbar tryckförlust i hela området.
Flödesmätaren är certifierad enligt MID-001 OIML R49.

Kontaktperson

Daniel Magnusson
Försäljning Syd
Filip Börjesson
Försäljning Öst
Joakim Nordén
Försäljning Mellan
Marcus Herke
Försäljning Väst
Mikael Karlsson
VD, Försäljning Norr/Export